SITUACIÓ METEOROLÒGICA

Print
Categoria: Notícies
Publicat el Tuesday, 27 February 2018 Escrit per fcomog

INFORMACIÓ ACTUALITZADA: dimecres 28/2/18 a les 19h


Aquest dijous 1/03/2018 quedarà restablert el servei de transport escolar.

La resta d'activitats escolars funcionaran amb normalitat.

http://www.meteo.cat/prediccio/municipal/081878


 



INFORMACIÓ ACTUALITZADA: dimecres a les 7:30


Es mantenen les indicacions de Protecció Civil, que en coordinació amb el Departament d’Ensenyament han suspès amb caràcter preventiu el transport escolar d'aquest dimecres de forma generalitzada.


De la mateixa manera Protecció Civil prega a la ciutadania que no intenti realitzar aquest servei amb el seu vehicle privat, perquè el que pretén aquesta mesura és retirar de la circulació el màxim nombre de vehicles. Davant d’aquesta situació i amb la previsió de que molts alumnes i professors no puguin arribar a l’escola, els centres educatius no realitzaran la seva activitat lectiva amb normalitat.

En aquests moments l'escola ja es troba oberta i s'adequarà el funcionament a les circumstàncies,

L’equip directiu

 


INFORMACIÓ: dimarts 27/2/18


La forta nevada prevista per les properes hores a tot Catalunya ha fet que la direcció de Protecció civil cancel·li de forma preventiva i generalitzada tot el transport escolar per aquest dimecres. Així en aquests moments us podem informar que quedaran cancel·lats els serveis de:
• Transport escolar

• Natació P3

 

El centre educatiu romandrà obert. En el cas que la nevada tingui una especial incidència l’escola adequarà el programa de funcionament per garantir una bona atenció. També estarem atents a possibles comunicats que pugui emetre el Departament d’ensenyament, del qual us faríem tramesa immediatament.

 

Previsió meteorològica: http://www.meteo.cat/prediccio/municipal/081878

Monday the 20th. Joomla Template Creator. Custom text here
Copyright 2012

©